3 romantikus program Pest megyében

Nincs is annál szebb dolog, mint amikor két ember egymásra talál. Ahhoz azonban, hogy egy kapcsolat jól működjön, fontos kellő időt szentelni a romantikára és a minőségi, együtt töltött időre. Cikkünkben a romantikus programok kerülnek terítékre, Pest megyében.

 

Wellness élmények a Börzsöny szívében

A rohanó hétköznapoknak köszönhetően egyre kevesebb időnk jut a pihenésre. A minőségi kikapcsolódás nagyban hozzájárul egészségünk megőrzéséhez és sokat segít egy boldog, kiegyensúlyozott kapcsolat létesítésében is.

A természet közelségében, távol a város zajától, egy mesebeli helyszínen, Kóspallagon várja a kikapcsolódásra vágyókat a Szent Orbán Erdei Wellness Hotel. A négycsillagos szálloda beltéri medencével, kültéri pezsgőfürdővel, finn – és infraszaunával, valamint gőzkabinnal és további kényeztető szolgáltatásokkal varázsolja különlegessé a pihenés élményét. A szállodához étterem is tartozik, ahol a párok a gasztronómia világában is elidőzhetnek. A vendéglő különleges hangulatával segít a romantikus pillanatok meghitté tételében.

 

Kevés jobb romantikus program van Pest megyében, mint egy piknik Szentendrén

A szabadtéri étkezés az egyik legkedveltebb tavaszi-nyári időtöltés. Ahhoz azonban, hogy minél jobban sikerüljön a különleges randevú, nem mindegy, hogy milyen helyszínre tervezzük ezt az egyedi alkalmat.

Feledhetetlen romantikus program Pest megyében, ha párunkkal Szentendrén választunk piknik helyszínt. A város különleges hangulata, természeti környezete is maximálisan hozzájárul a jeles alkalom még különlegesebbé tételéhez. Ha egy tartalmas napot szeretnétek eltölteni a városban, érdemes a piknik mellett időt szentelni a helyi látnivalók felfedezésének is.

 

Fedezzétek fel a Nemzeti Botanikus Kertet, Vácrátóton !

Hazánk legfajgazdagabb tudományos élőnövény gyűjteményével várja látogatóit a Nemzeti Botanikus Kert. A 27 hektáros terület az év bármely szakában izgalmas kikapcsolódási lehetőséget nyújt a párok számára. Egynyári növénybemutatók, hangulatos sétautak, muskátli- és rózsa fajtabemutató valamint  a természet sok-sok apró csodája várja az idelátogatókat.

Lehetőség van éves bérlet vásárlására is, akár saját részre, akár ajándékba. További információk a Nemzeti Botanikus Kertről: https://pestvarmegyeimustra.hu/nevezetessegeink/nemzeti-botanikus-kert-vacratot/

 

Képek forrása: szentorban.hu