3 családi program Pest megyében

A boldog, kiegyensúlyozott gyermeki létnek fontos eleme, hogy a fiatalok minél több időt tudjanak eltölteni családjukkal. A mindennapok mozgalmas, munkában bővelkedő időszaka mellett fontos, hogy kellő időt szánjunk a pihenésre, feltöltődésre.  Erre az egyik legkiválóbb megoldást kínálják a családi programok. Arra bíztatunk mindenkit, hogy idén nyáron minél több időt töltsön együtt, szerezzen minőségi élményeket. Segítségül 3 családi programot is ajánlunk Pest megyében!

 

Kalandra fel!

Gödön, a Dunakanyarban várja a szórakozásra vágyó családokat a Dunakaland Kalandpark. A létesítmény központi eleme a kötélpálya, amelyet a Dunapart Nyaralóházak 2,5 hektáros ősfás parkjában lévő fák törzsére függesztettek ki.  Igazi élmény kicsiknek és nagyoknak.

Ha egy egész napos családi programot kerestek Pest megyében, a Dunakaland Kalandpark ideális választás. A kötélpályákon kívül további színes és izgalmas programok is várják az idelátogatókat. A négy kerék szerelmesei például terepjárón vagy quadon is bejárhatják a környéket, de van lehetőség kipróbálni a sárkányhajózást is. A családias hangulatú légkör mellett a helyszín másik különlegessége a gyönyörű panoráma.

 

Több generációs, időjárás független családi program Pest megyében

Egész évben várja a látogatókat az Aqua Land Ráckevén. A Pest megyei helyszín remek feltöltődési lehetőséget kínál a család valamennyi tagjának. Itt található például a „Keve gyöngye” nevű termálvíz, amely 2007-ben megkapta a gyógyvíz minősítést. Több fedett medence is elérhető az Aqua Landben, így akár rossz idő esetén is jó választás, hiszen nem gond, ha kint hűvös, szeles idő van, bent kellemes pihenésre talál minden idelátogató. A gyerekeknek úszásoktatással, a felnőtteknek pedig különböző szauna programokkal kedveskednek a létesítmény üzemeltetői. Sőt még a családok férfi tagjaira is külön gondoltak: az élménymedencék mellett ugyanis a vendégek nagy kivetítőkön a legnépszerűbb sporteseményeket is nyomon követhetik.

 

A játék izgalmai az Aprópoliszban

Biatorbágyon található a Playmobil támogatásával működő, komplex élményt nyújtó játszóház. A létesítmény kifejezetten gyermekek számára készült. Egy olyan különleges hely, ahol a legkisebbek álmai valóra válnak. A gyerekek részt vehetnek  játszóbulin, lovagzsúron, póni vagy akár egy hercegnő partyn, a legmerészebbek pedig azt is kipróbálhatják, milyen egy igazi kalóz vígasság. Az Aprópolisz 1,000 m2-en, különleges környezetben várja a kicsiket és a nagyokat, ahol mindenki megtapasztalhatja az önfeledt játék örömeit. Egy hely, ami játszani hív, játszani enged és közös játékra buzdít.

 

További programokat keresel Pest megyében? Kattints ide!

 

Képek forrása: 

A Dunakaland Kalandpark Facebook oldala

Az Aqua Land Facebook oldala

Az Aprópolisz Facebook oldala