Ősz a Medveotthonban

A Rémes Este – ezzel a címmel szerveznek rendezvényt a versegyházi Medveotthonban 2024. október 26-án. Az év egyik kiemelt eseményére készülnek a jelzett szombaton.  A különleges esti programra – a nagy sorok elkerülése és a látogatói komfort növelése érdekében – csak elővételben, online lehet belépőjegyet váltani.

Október 26-án egy izgalmas és „rémes” estére számíthatnak azok, akik ellátogatnak a veresegyházi Medveotthonba. A szervezők számos különlegességgel készülnek, lesznek olyan helyszínek, amiket kifejezetten csak nagyobbaknak ajánlanak. A program estéjén az egész Medveotthon sötétbe borul, szinte átváltozik egy szellembirtokká, kísértet hellyé, így aki ellátogat a helyszínre, nem tudhatja, hogy hol és milyen váratlan eseménybe, látványosságba botlik – írják a szervezők.

Lesz kísértetlabirintus is, ami az erdő mélyére viszi a részvevőket, ahol még sírokkal is találkozhatnak a látogatók, illetve további „rémségek” is várják őket. Idén se marad el a szellemvasút, ami még szellemesebb lesz, mint valaha…

További információk: https://medveotthon.hu/hirek/halloween

Forrás: medveotthon.hu, csodalatosmagyarorszag.hu