Mézesvölgyi Nyár 2024

Vígjátékokkal, musicalekkel, koncertekkel, családi és gyerekelőadásokkal vár mindenkit Pest vármegye legnagyobb szabadtéri fesztiválja Veresegyházon.

Nyolcadik alkalommal nyitotta meg kapuit a Veres 1 Színház szervezésében a Mézesvölgyi Nyár, amely az elmúlt évek sikereinek, valamint sokszínű programjainak köszönhetően a legnagyobb szabadtéri fesztiválok közé írta be magát. A családi előadások, musicalek, vígjátékok mellett idén is lesznek koncertek: a 35 éves, legendás Gipsy Kings by Diego Baliardo érkezik Veresegyházra a legnépszerűbb flamenco dallamokkal, köztük olyan slágerekkel, mint a Bamboleo vagy Modugno híres dala, a Volare.

A szervezők koncertműsorral idézik meg az idén negyvenedik évét ünneplő rockoperát, az István, a királyt, de a látogatók megnézhetik az elmúlt években igen nagy népszerűséget szerző A Pál utcai fiúk című musicalt és az örök klasszikusnak számító Padlást is.

Halász Judit és Csányi Sándor estjei mellett hét színház sikerelőadásaiból válogathat a közönség. A házigazda Veres 1 Színház mellett a Játékszín, a Pannon Várszínház, a Centrál, a József Attila és a Turay Ida Színház produkciói adják az idei nyár repertoárját, köztük olyan különlegességekkel, mint Tasnádi Istvántól a Szibériai csárdás vagy a népszerű Neoton-musical, a Szép Nyári Nap.

A Mézesvölgyi Nyár augusztus 31-ig várja a közönséget. A rendezvény nagyszínpada Veresegyház központjához közel, a Találkozók útja és a Mogyoródi út sarkán lévő téren található. A parkolás a városban ingyenes, szerencsére mindig lehet találni szabad helyet.

Részletes információk és jegyvásárlás: https://mezesvolgyinyar.hu/