Gyereknap

Május utolsó vasárnapján a gyerekeké a főszerep. Idén a jeles nap május 26-ra esik. Ezen a hétvégén a vármegye számos pontján várják a kisebb és kicsit nagyobb gyerekeket színes, izgalmas programokkal. Hoztunk is egy kis ízelítőt, természetesen a teljesség igénye nélkül.

 Családi élmény gyereknap a budaörsi reptéren, május 26.

Gyermeknap alkalmából a szervezők színes programokkal várják a kicsiket és szüleiket. A  budaörsi rendezvényre a belépés díjtalan. A program részeként lesz gyermeksziget, ahol kreatív foglalkozások és jelmezes animátorok, ugrálóvárak várják a gyerekeket, a repülés szerelmesei pedig akár ki is próbálhatják a sétarepülést. A reptéri rendezvény további különleges eseményekkel is készül.  lesz még katonai kiállítás és óriásbuborék show, a gasztro udvarban pedig finom ételek és italok várják a megéhezőket. A jó hangulat és az emlékezetes élmény garantált a családoknak!

Részletek itt: https://www.programturizmus.hu/ajanlat-gyereknap-budaors.html

 

Szeretlek Nagykőrös családi hétvége május 24-26.

A Szeretlek Nagykőrös program keretében izgalmas rendezvények várják az érdeklődőket a Cifra- kertben és a Safari Parkban. Szombaton a nagykőrösi legszelídebb kismotorosok felvonulását nézhetik meg a helyszínre kilátogatók, este pedig ismert dallamok csendülnek fel. Hallhatók lesznek például a Kormorán slágerei vagy éppen az István, a király című rockopera legismertebb dalai is. Vasárnap kifejezetten gyermekeknek szóló programokkal készülnek a szervezők.

További információk itt: https://www.programturizmus.hu/ajanlat-gyereknap-nagykoros.html

 

Gyereknap a Medveotthonban május 26.

Aki ellátogat Veresegyházra, annak igazán programgazdag napja lehet május 26-án.  A szervezők változatos programokkal várják a gyerekes családokat az év legszuperebb napján a Medveotthonban. Május utolsó vasárnapján a helyszínre kilátogatók találkozhatnak Csilla bohóccal, aki nem csak lufit hajtogat majd, hanem szenzációs bűvésztrükköket is bemutat. Lesz cukorágyú kilövés, amit minden órában megismételnek, és lovaskocsikázáson is részt vehetnek a családok.

Részletek itt: https://www.programturizmus.hu/ajanlat-veresegyhazi-gyereknap.html

forrás: programturizmus.hu