Programok a vadasparkban

A Budakeszi Vadaspark időről időre színes programokkal várja az érdeklődőket. Nincs ez másként 2024-ben sem. Januárban két olyan eseményt is meghirdettek, amelyek sokak érdeklődését felkelthetik.

Állati évnyitó január 13-án

Az új év első programján különleges medve látványetetéssel várják az érdeklődőket a Budakeszi Vadasparkban. Az eseményt követően az állatgondozónk segítségével a résztvevők elsétálhatnak a parasztudvarban élő mangalicákhoz, ahol finomsággal kedveskednek nekik a vadaspark dolgozói. Természetesen a látogatók is szórhatnak be egy kis csemegét a gondozók felügyelete alatt. Az állati évnyitó programelemei: medve látványetetés, szerencsehozó mangalica etetés és kisragadozó etetés.

Medve-les ovi-suli január 29. és február 2. között

A 2024-es év első Ovi-Suli programja, mely az előző évek nagy sikere után 2 naposról egy egész hetesre bővült, a Medve-les! Január 29. és február 2. között különleges szakvezetésekkel várják az ovis csoportokat, ahol a kicsik játékos, interaktív foglalkozás keretein belül ismerhetik meg a medvéket. A vezetett túra során kipróbálhatják az apróságok, hogy mennyire állnák meg a helyüket medveként. Próbára tehetik majd nyomkeresői tudásukat, szaglásukat és játszva tanulhatnak a medvékről és a természetről.

A szakvezetés játékokkal és meglepetés programmal a végén 1-1.5 órát vesz igénybe. A programot elsősorban óvodásoknak ajánlják! A fizetős programról részletek és a jelentkezés feltételei a vadaspark honlapján találhatók: https://budakeszivadaspark.hu/hirek/medve-les-ovi-suli-program-januar-29-februar-2/

forrás: budakeszivadaspark.hu