Szilveszteri programajánló

Valaki szűkebb körben családtagjaival, valaki pedig közösségi rendezvényekkel szereti búcsúztatni az óévet. Utóbbiak számára hoztunk néhány programlehetőséget, ha esetleg még nincs kiválasztott esemény idénre.

Szilveszter Gödöllőn

Az Árnyas Panzióban 2023. december 31-én 19:00 órától gálavacsorával, tombolával és DJ UltiMate legjobb zenéivel várják az érdeklődőket. A vacsoraasztalra igazán finom különlegességek kerülnek. Lesz szegedi szürkeharcsa paprikás, túrós csusza tepertővel besütve; sörben pácolt bőrös malackaraj, vele sült kemencés tepsis burgonyával és hogy a jövő esztendő is bőségben teljen, kerül az asztalra autentikus lencsesaláta is.

Bővebb információk: https://www.programturizmus.hu/ajanlat-szilveszter-godollo.html

 

Óévbúcsúztatás Leányfalun

Az újév köszöntése gyógyfürdőben igazán különleges programnak ígérkezik. A Pest vármegyei településen található termálfürdőben fergeteges szilveszteri bulival és megújult öltözővel várják az érdeklődőket. December 31-én, vasárnap napközben az intézmény 06:00-18:00 óráig tart nyitva, a szilveszteri éjszakai fürdőzés időpontja 20:00 órakor kezdődik, és 2024.01.01. 02:00 óráig tart. A különleges alkalom zenei felelőse Dj Artemus lesz, aki élőben keveri a legjobb partizenéket a résztvevőknek.

További részletek: https://www.programturizmus.hu/ajanlat-szilveszter-leanyfalu.html

 

Szilveszteri rallye a Hungaroringen

Bár nem december 31-i rendezvény, de gyűjtésünkbe ezt a programot is bevettük. December 27-29. között különleges sportprogrammal várják a sebesség szerelmeseit a Hungaroringen. Mivel a neves pályát idén felújítják, ezért 2023-ban kissé módosul a program. A versenyközpont, a szervizpark és az átvételek kialakítását a környékbeli településeken tervezik a szervezők.

Aktuális információk a program közösségi média felületén: https://www.facebook.com/szilveszterrallye

 

Előszilveszteri operettgála Cegléden

A legnépszerűbb operettek, a legkedveltebb zeneszerzők és a legismertebb melódiák csendülnek fel a Monarchia Operett egész estés 2 felvonásos show-előadásában december 30-án a Kossuth Művelődési Központban, Cegléden. A szervezők két óra kalandozást ígérnek a keringők királyainak városába, a hűvös Oroszország tájaira, vagy éppen a forró Afrika vidékeire. A zene eszközével megelevenül a békebeli Budapest időszaka is, életre kelnek az arisztokraták, a királynők, hercegnők történetei, valamint megjelenik egy igazi magyar cigánykaraván. Mindez humorral, vidámsággal, romantikával fűszerezve.

További információk: https://www.programturizmus.hu/ajanlat-operett-eloadas-cegled.html