XII. Dunakeszi Feszt

Szeptember 8-10. között, három napig, két színpadon folyamatos koncertek és előadások várják az idén már tizenkettedik alkalommal megrendezésre kerülő fesztivál vendégeit. A színpadi produkciók mellett vidámpark, ingyenes gyermekjátékok, foglalkozások, technikai kiállítás, nemzetiségi kiállítók, street food ételek, kézműves árusok színesítik a programokat- írja a dunakanyarregio.hu.

Zenei programok

Tizenkettedik alkalommal rendezik meg idén a Dunakeszi Fesztet, amelyen többek közt az Azahriah, a Halott Pénz, a ByeAlex és a Slepp, Charlie, Dzsúdló, Dj Dominque, Dj Thomx, Audioshake, Jazztelen, a Fissz Feszt tehetségei, a gyerekeknek pedig Wolf Kati, a Kicsi Gesztenye Klub és a Görbe Tükör lesznek.

Sportprogramok

A település a sportok városa is, ezért az idei fesztivál programjai közt a mozgás is fontos szerepet játszik. Szombaton a II. Dunakeszi hétpróbán 12 csapat 7 versenyszámban méri össze tudását. Vasárnap pedig a VSD sportválasztóján az egyesület 22 szakosztályának 26 sportága várja az érdeklődőket: minden korosztály kipróbálhatja magát, akár több sportágban is.

Belépés

A rendezvényre a belépés 17 óráig mindenkinek ingyenes. 17 órától a Dunakeszi Kártya birtokosok a koncerteket ingyenesen látogathatják, Dunakeszi Társkártyával és Vendég Társkártyával pedig 20% kedvezménnyel lehet a helyszínen jegyet váltani. További részletekért, jegyárakért bővebb információ az alábbi honlapon:  www.dunakeszi.hu .

forrás: dunakanyarregio.hu, dunakeszi.hu, https://www.facebook.com/dunakeszifeszt/