Éjszakai fürdőzés Leányfalun

Éjszakai fürdőzés Leányfalun

Az ősz végi hűvös napokon különlegesen jól jön egy kis meleg kikapcsolódás. Egy ilyen programra invitálja az érdeklődőket a leányfalui termálfürdő, ahol minden pénteken-szombaton éjszakai fürdőzésre van lehetőség.

Leányfalu kicsiny községében található a helyi Strand- és Termálfürdő, mely a festői szépségű Dunakanyarhoz vezető 11-es főút mellett helyezkedik el. A Duna partján egy gyönyörű zöldövezetben került megépítésre a fürdő, melynek legfőbb értéke a föld mélyéről feltörő gyógyvíz. A fürdőben 6 medence ad lehetőséget a pihenésre, sportolásra: 50 méteres úszómedence, gyógymedence, élménymedence, tanmedence, gyerekmedence, strandmedence, utóbbi kettő csak nyáron üzemel.

A termálfürdő gyógyvizéről tudni kell, hogy a kalcium magnézium- hidrogén-karbonátos- szulfátos ásványvizek csoportjába sorolandó.  A víz minőségéről korszerű vízforgatásos technológia gondoskodik. A gyógyvíz legfőképp ideg- és izomfájdalmak, mozgásszeri panaszok enyhítésére, megnyugtatására, csökkentésére ajánlott.

A termálfürdő különleges programja az úgynevezett éjszakai fürdőzés, mely minden pénteken és szombaton érhető el 20:00-24:00 óráig. Minden érdeklődőt várnak egy hétvégi lazításra a Termálfürdőben és annak Szaunaházában. A belépőjegy ára 3.000 Ft/fő. Pénztárzárás: 22.30-kor. A Szaunaház külön belépőjeggyel vehető igénybe.

forrás: programturizmus.hu és szallas.hu