Tápiófeszt Nagykátán

Szeptember 9-10. között tér vissza a nagykátai Tápiófeszt, ahol egy nyelvet beszél a gasztronómia, a hagyományőrzés és a kultúra. Idén is főzőverseny, kerékpártúra, szüreti felvonulás, kirakodó- és kézműves vásár, vidámpark, kalandpark és koncertek várják az érdeklődőket. Az esti koncertek belépőjeggyel látogathatóak, a szombati családi nap programjai ingyenesek.

Nagykátán ismét nagy ünnepséget szerveznek, melyre minden látogatót sok-sok szeretettel várnak. A nagykátai Tápiófeszt névre keresztelt eseménysorozat egy hagyományőrző és gasztronómiai ünnepség, ahol két napon át tartó szórakoztatásra készülnek a szervezők.

Minden korosztályt várnak, ugyanis különböző korcsoport számára készülnek programmal, foglalkozással, melyek által élményekben gazdag napokat élhet át a kilátogató vendégsereg. Főzőverseny a hagyományokhoz híven ismét megrendezésre kerül, ahol a legjobbakat elismerésben részesíti a neves zsűri.

Színpadi produkciók bőséges kínálatával találkozhat a nagyközönség, több ismert előadó szórakoztatja a zenerajongókat. Idén Tóth Andi, Valmar, a Follow the Flow és Azariah is fellép a Tápiófeszt színpadán, de persze sok más érdekesség is fellelhető a műsoron.

Kísérő programok is lesznek, például a sokadik alkalommal megrendezett Tápiómenti lakodalmas, melyeken bemutatják a hagyományos lakodalmast, s a szüreti felvonulást, mely minden évben nagy látványosságnak számít.

További információk: https://www.tapiofeszt.hu/

forrás: programturizmus.hu, szallas.hu, fesztivalportal.hu