Rajzpályázat kicsiknek és nagyoknak

Karácsonyi rajpályázatot hirdetett a Budakeszi Vadaspark. A felhívás főszereplője pedig nem más, mint a Park egyik lakója: Szilveszter, a vadmacska. A pályázaton résztvevőktől azt kérik a szervezők, hogy mutassák be szerintük hogyan telhet a kisragadozó karácsonya. Vajon feldíszíti kedvenc fenyőfáját? Eszik-e karácsonyi vacsorát? Az elkészült rajzokat december 8-ig lehet beküldeni. A dobogós és a közönségdíjas pályaművek alkotóira értékes nyeremények várnak.

Kreatív rajzpályázattal zárja a 2021-es Vadmacska Évet a Budakeszi Vadaspark. A nagyközönség online élő közvetítések és a többrészes Facebook videósorozat segítségével, továbbá a Vadaspark rendezvényein személyesen közelebbről ismerhette meg a vadaspark vadmacskájának titkos életét.

Az érdeklődők ezúttal kreatív módon, egy rajzlap és szabadon választott eszközök segítségével mutathatják meg, hogyan képzelik Szilveszter, a kandúr karácsonyát. Vajon feldíszíti kedvenc fenyőfáját? Eszik karácsonyi vacsorát? Hogyan tölti a Szentestét? A rajzpályázatra összesen négy korcsoportban, személyenként egy darab alkotással van lehetőség nevezni. A pályaművek e-mailben, szkennelve és kizárólag JPG formátumban küldhetők be. A pontos beazonosítás érdekében a fájl nevének tartalmaznia kell a nevező nevét és életkorát.

A rajzok az alkotó által választott bármilyen eszközzel készülhetnek, mint például zsírkréta, vízfesték, vagy ceruza. Az elkészült és beküldött alkotások felkerülnek a Budakeszi Vadaspark Facebook-oldalára, ahol közönségszavazást is hirdetnek december 10-14. között.

A dobogós és a közönségdíjas pályaművek alkotóira értékes nyeremények várnak. A díjak között többek között szerepel fél- vagy egyéves bérlet a Vadasparkba, családi tiszteletjegy, egy vadasparki lakó örökbefogadása, és vadmacskás ajándékcsomag is. A további nyereményekről bővebb információ a Budakeszi Vadaspark oldalán olvasható.  A nyertes rajzokból virtuális kiállítás nyílik majd Budakeszi Vadaspark Facebook oldalán.

Az elkészült pályaművek az alábbi négy korcsoportba küldhetők be december 8-ig. Óvodások (3-6 év), alsósok (7-10 év), ifjúsági résztvevők (10-18 év) és felnőtt pályázók (18-).  A nevezés díjtalan. A pályázatokat a jatek@bkvp.hu e-mail címre lehet elküldeni a felhívásban megadott formátumban. A levél tárgyában kérik megjelölni a „Szilveszter Karácsonya” kifejezést.

További információk: https://budakeszivadaspark.hu/hirek/szilveszter-karacsonya-rajzpalyazat/

 

forrás: budakeszivadaspark.hu