Ízkereső

Ízkereső

A magyaros kedvencek és a grill klasszikusok után ezúttal a titkos családi süteményrecept-gyűjtemények nyomába ered az az online gasztro-felmérés, amely Magyarország kedvenc házi süteményét keresi. A november 30-ig zajló kutatás résztvevői 60 közkedvelt magyar édesség közül választhatják ki TOP10 kedvencüket.

Vajon melyik házi sütemény kerül leggyakrabban a vasárnapi asztalokra a magyar családokban? Melyik hazai édesség hódít a fiatal generáció körében, és milyen desszerttel lepik meg unokáikat legszívesebben a nagyszülők? Ezekre a kérdésekre keresi a választ egy új felmérés.

A Mit eszik az ország kutatás nem első alkalommal kerül meghirdetésre. Korábban a magyaros kedvencek és a grill klasszikusok körében végeztek felmérést. Mivel a magyar konyha igen gazdag finomabbnál finomabb desszertekben, ezért ezek a fogások sem maradhattak ki az online kérdőívből.

A november 30-ig zajló kutatás résztvevői 60 közkedvelt magyar édesség közül választhatják ki TOP10 kedvencüket a www.miteszikazorszag.hu oldalon. A szavazók között kedvezmény kuponokat és sütéssel kapcsolatos ajándékcsomagokat is kisorsolnak a szervezők.

Bővebb információk: https://www.miteszikazorszag.hu/

forrás: miteszikazorszag.hu, femina.hu, mindmegette.hu