Programajánló májusra

Hoztunk nektek jó pár színes, és élménydúsnak ígérkező programot májusra. A vármegye települései ezúttal sem okoznak csalódást, kedvetekre válogathattok a koncertek, gyalogos és biciklitúrák és más színes programok között.

Lovagi Torna a Visegrádi Fellegvárban (2023. május 20., 27.)

A Szent György Lovagrend tagjai egy látványos lovagi tornán mutatják be, hogy miképpen küzdöttek a harcosok a király és a királyné kegyeiért a 14. századi Visegrádon.

További infó: itt

Kirándulás a Dunakanyarba // Vácrátót – Nagymaros – Zebegény (2023. május 20.)

A nap első felében körbejárhatjátok a csodálatos Vácrátóti Botanikus kertet. Ezt követően Nagymaroson tekinthetitek meg a látnivalókat, majd hajóra szállhattok és a Dunáról élvezhetitek a Dunakanyar csodálatos világát.

Bővebb infó: itt

Medicina @ Tandem *Nyárindító, szabadtéri koncert* // Nagymaros (2023. május 20.)

Szabadtéri, koranyári örömünnep a Tandemben. Három órán át lágy dallamokkal emelkedhettek a magasba, ahol szabadon szállhat az ének a mantrák és gyógyító dalok által.

További adatok: itt

 

Alma-koncert Szentendrén (2023. május 21.)

Alma koncert sok énekléssel, bulival, tánccal, humorral a Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtárban.

Kajakkal a Dunakanyarban // Zebegény (2023. május 27.)

Egy igazi vízi kaland a Dunakanyarban kezdőknek és haladóknak. Élvezzétek együtt a Duna hullámait és országunk egyik legszebb vidékét.

További infó: itt

Születésnapi blues-rock est az Almáskert Fogadóban // Zebegény (2023. május 27.)

Az esti élő zenét születésnapos Kasi Mátyás legújabb zenekara, a Dirty Train fogja szolgáltatni hamisítatlan blues-rock dalokkal.

Információk: itt

Ipoly és Duna bensőségesen kajaktúra Ipolydamásdtól Nagymarosig (2023. május 28.)

Ezen a programon elsajátíthatod a kajakozás alapjait, evezhetsz két meseszép magyarországi folyón is, és Zebegény, illetve Nagymaros legszebb pontjait is bejárhatod a települések legérdekesebb történeteivel fűszerezve.

További adatok: itt

Leonard Lehmann zongoraestje // Verőce (2023. május 31.)

Leonard Lehmann, zeneszerző és zongorista. Eredetileg Berlinből származik, de néhány hónappal ezelőtt Magyarországra költözött. Ő invitál titeket egy intim zenei utazásra és felfedezésre.

Bővebb információ: itt

forrás: funzine.hu, programturizmus.hu