Gasztro élmények vízparton

Nyáron természetes, hogy vágyódunk a víz közelségébe. Érdemes azonban nem elfeledkeznünk arról, hogy télen más-más arcát mutatja a táj, a vízpart, így ilyenkor is gyönyörködhetünk a tavak szépségében, akár egy-egy finom falat mellől is. Megszokhattátok, hogy kirándulóhelyek mellett hozunk néha gasztro élményekhez kapcsolódó ajánlást is, most is így jártunk el.

Festal Étterem és Hennessy Club, Érd

Nem mindennapi tóparti atmoszférájával szinte bárkit levesz a lábáról az érdi Festal Étterem és Hennessy Club. A víz közvetlen közelsége és a megannyi lehetőség, melyet a Festal kínál, hogy igazán kiélvezhessük a tópart társaságát, csak emeli a hely renoméját. Mert legyen szó egy finom ebédről, egy kávéról, egy kisebb-nagyobb társasággal szervezett összejövetelről vagy közös meccsnézésről, a vízközeli hangulatú Festal mindig tárva-nyitva áll.

Cím: 2030 Érd, Dávid u. 4.

Tóparti Bisztró, Fót

Kacsaetetés után majdhogynem kötelező egy kis test- és lélekmelengető falatozásra betérni a fóti Tóparti Bisztróba. A családias hangulatú helyen burgerekkel, grillételekkel, édesszájú vendégeknek gofrival és palacsintával szolgálnak. De ha egy szimpla kávéra, netalán az épp aktuális tóparti menüre fájna a fogatok, mindenképp nézzetek be hozzájuk és kémleljétek falatoznivalók mellől a szüntelenül és lágyan hullámzó víztükröt.

Cím: 2151 Fót, Hársfa u. 44.

forrás: funzine.hu