Nyár végi kikapcsolódás

Sajnos a nyári időszaknak a végéhez közeledünk, de érdemes még az utolsó napok izgalmas kikapcsolódási lehetőségeit megragadni, és feltöltődni az őszi hónapokra. Ehhez hoztunk most néhány programajánlatot a Dunakanyarból.

Füstölgő Fesztivál, Zebegény, augusztus 26.

Augusztus 26-án, pénteken kerül megrendezésre a negyedik zenés / gasztro minifesztivál a dombon, ahol füstön, parázson és szabadtűzön készített ételeket kóstolhattok. Ízelítő: whole hog, egész disznó sütése észak-karolinai stílusban, stb. A fesztivál állatbarát és a rendezvényre ingyenes a belépés!

Bővebb információ: https://www.programturizmus.hu/ajanlat-fust-fesztival.html

Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva (augusztus 26-28.)

Augusztus utolsó hétvégéjén Szentendre igazán különleges arcát mutatja a látogatóknak. Az egész városban találhattok majd elfoglaltságot, színi előadást, kiállítást vagy éppen koncertet. És ezt még lehet fokozni!  Egyik izgalmasnak tűnő program augusztus végén a Szentendrei Jazz-és Bornapok, amely idén a Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva Fesztivál részeként kerül megrendezésre. A Dunakorzó erre a hétvégére Borkorzóvá alakul, de a jazzkedvelők is garantáltan találnak maguknak programot. A “fesztivál a fesztiválban” sokszínűbb programok lebonyolítására ad lehetőséget, így már most biztosak vagyunk benne, hogy nem fogtok unatkozni.

Bővebb információk: https://szentendreejjelnappalnyitva.hu/

Nagymarosi Csípős Fesztivál, augusztus 27.

Augusztus utolsó hétvégéjére ajánlunk nektek még egy szuper eseményt. 27-én érdemes Nagymaros felé venni az irányt, ugyanis érkezik a X. Csípős Fesztivál. Ha ti is „gasztromazochisták” vagytok, akkor mindenképp ott a helyetek a csípőskedvelők, chili termesztők országos és nemzetközi ünnepén. Gasztro kalandok és családi programok várnak benneteket. Készítsétek az ízlelőbimbóitokat, csípni fogjátok!

Bővebb információk: https://www.programturizmus.hu/ajanlat-nagymarosi-csipos-fesztival.html

forrás: ilovedunakanyar.hu, programmturizmus.hu, funzine.hu, szallas.hu, szentendre.hu